NIKON Camera Control Pro 2

NIKON Camera Control Pro 2

Cena a dostupnost

cena vč. DPH: 4 743,30 Kč
cena bez DPH: 3 920,08 Kč
aktuální dostupnost: neznámá
počet kusů v balení 1 ks
záruka: měsíců
ks

Nikon Camera Control Pro 2. Samostatná softwarová aplikace určená k dálkovému ovládání všech parametrů fotoaparátu před pořízením snímků a následné extrakci souborů po zhotovení snímků.

Tento program umožňuje dálkové ovládání nastavení většiny digitálních jednookých zrcadlovek Nikon. Propojení mezi počítačem a fotoaparátem lze provést pomocí USB kabelu nebo pomocí kabelové/bezdrátové sítě LAN a bezdrátového síťového rozhraní. Jsou podporovány pokročilé funkce fotoaparátů včetně živého náhledu, optimalizace snímků a prohlížeče, který umožňuje hromadně prohlížet a vybírat snímky před jejich zkopírováním do počítače. Program rovněž podporuje workflow fotoeditačních aplikací a prohlížečů Nikon.

Program Camera Control Pro 2 umožňuje dálkově ovládat většinu funkcí fotoaparátu, fotografovat a přenášet snímky do počítače pomocí rozhraní USB, Firewire (IEEE1934) a Wi-Fi.
Vylepšené uživatelské rozhraní zaručuje snadné ovládání a efektivní workflow. Součástí programu je vylepšený prohlížeč umožňující rychlý přenos náhledů snímků a jejich zobrazení na počítači. Tímto způsobem lze snadno a rychle zjistit, které snímky mají být přeneseny a které vymazány, aniž by bylo nutné přenášet kompletní obrazová data.

> Dálkové ovládání většiny nastavení digitálních jednookých zrcadlovek Nikon včetně volby expozičního režimu, času závěrky a clony pomocí počítače.
> Kabelový i bezdrátový provoz v sítích LAN pomocí bezdrátového síťového rozhraní.
> Přímý přenos snímků z fotoaparátu do počítače a tvorba kompletního workflow od fotografování po ukládání snímků.
> Vylepšená funkce prohlížeče s možností zobrazení náhledů snímků uložených v počítači.
> Možnost potvrzení nebo vymazání snímků ve vyrovnávací paměti fotoaparátu díky kontrole miniatur/náhledů snímků v počítači ještě před jejich přenosem.
> Podpora režimů živého náhledu (Hand-held a Tripod), které využívají obrazový snímač fotoaparátu ke získání obrazu zabíraného objektivem v reálném čase. Podpora režimů živého náhledu umožňuje volit zaostřovací pole, exponovat a současně kontrolovat obraz na monitoru počítače. V režimu Tripod je možná volba přesné oblasti zaostření.
> Podpora systému optimalizace snímků umožňuje volbu parametrů zpracování snímků v počítači a tvorbu uživatelské tonální křivky (nastavení kontrastu) včetně jejího uložení ve fotoaparátu.

Program Camera Control Pro 2 přidává podporu nových pokročilých funkcí fotoaparátů D300 a D3, včetně nového systému optimalizace snímků a 51bodového AF systému. Nastavovat lze rovněž jemné vyvážení bílé barvy ve dvou osách, s nově přidanou vertikální osou pro odstranění barevných závojů a dosažení věrnějších barev.

Kompatibilita :
Nikon D2Xs
Nikon D3
Nikon D200
Nikon D300
Nikon D40
Nikon D40x
Nikon D60
Nikon D700, D750
Nikon D80
a další

K dispozici trialové (třicetidenní) verze v EN pro Win i Mac.
Záruka: 24 měsíců.
Kod zboží: AG-VSA56401