Aligator S5500 Duo HD IPS černá

Aligator S5500 Duo HD IPS černá

Cena a dostupnost

cena vč. DPH: 3 905,49 Kč
cena bez DPH: 3 227,68 Kč
aktuální dostupnost: neznámá
počet kusů v balení 1 ks
záruka: měsíců
ks

Aligator S5500 Duo HD IPS černá. Obrovský 5,5" HD IPS displej s plnou laminací, nekompromisní výkon a ultratenký 6,9mm design dělají z nového S5500 jedinečný telefon pro náročné uživatele a opravdové profesionály. Dokonalý uživatelský zážitek podpoří i velká paměť, možnost dvou SIM karet, výkonný čtyřjádrový procesor a kvalitní zpracování. Ideální volba pro každého, kdo chce spojit mobilitu telefonu s produktivitou tabletu.

Unikátní displej s technologií IPS a HD rozlišením 1280x720 bodů je dominantou telefonu. Úhlopříčka 5,5 palce nabízí velkou pracovní plochu, brilantní barevné zobrazení i perfektní odezvu na všechny vaše požadavky. Prohlížení fotografií, vyřizování pracovních emailů nebo oddechové hraní her bude opravdovým zážitkem.

S5500 umožňuje bezdotykové ovládání telefonu - pomocí pohybu nad displejem bez nutnosti fyzického kontaktu. Tuto funkci oceníte především, když máte špinavé či zmrzlé ruce nebo by soustředění na dotyk rozptylovalo pozornost (například během řízení auta).

Druhý způsob ovládání pomůže jednoduše spustit aplikace při uzamčené obrazovce. Přejetím po uzamčené obrazovce v předem navoleném gestu či motivu spustíte vybranou aplikaci (email, fotoaparát apod.) okamžitě, nemusíte tak telefon nejdřív odemknout standardním způsobem a pak teprve aplikaci aktivovat.

Zárukou špičkového výkonu a bezproblémového chodu je čipová sada MTK6582 - Quad core se 3D akcelerátorem a čtyřmi procesorovými jádry Cortex A7 1,3 GHz společně s 1 GB operační paměti. K dispozici je interní paměť s kapacitou 8 GB, kterou lze pomocí paměťové microSD karty (max. 64 GB) snadno rozšířit pro uložení všech aplikací, dokumentů, fotografií nebo her.

S pokročilým zadním 13Mpx fotoaparátem (s interpolací) s LED bleskem a automatickým ostřením uchováte všechny vaše zážitky v dokonalých a ostrých fotografiích s perfektně zachycenými detaily. Přesnost fotografií oceníte také při nutnosti odeslat kopii dokumentů nebo částí smluv, kdy nemáte po ruce skener. Pro momentky, videohovory nebo oblíbené selfie využijete přední 5Mpx fotoaparát (s interpolací). Po instalaci vhodných aplikací můžete telefon využívat i jako domácí webovou kameru.

Operační systém Android 4.4 je v telefonu předinstalován a plně podporuje češtinu. Bez zaváhání vyplní všechny vaše požadavky a nároky a zajistí plynulý chod telefonu i při spuštění několika aplikací najednou. Využít jej můžete pro dvě SIM a oddělit tak práci od soukromí. S velkým displejem S5500 si opravdu vychutnáte například i funkci E-book, která váš telefon promění ve čtečku elektronických knih. Pro komunikaci s okolím a připojení je samozřejmostí podpora Bluetooth, GPS přijímač s AGPS, Wi-fi a datové 3G připojení pro rychlé surfování na internetu. Odesílat fotografie či jiná data můžete standardními způsoby nebo využít novou funkci HotKnot. Ta umožňuje přenášet data pouhým přiložením telefonů displejem k sobě.

Hloubka telefonu je pouhých 6,9 mm. Neotřelé řešení designu s jemnou mozaikou a kovovým rámečkem po celém obvodu telefonu a ultratenké tělo podporují celkový čistý a elegantní vzhled telefonu. Vybrat si můžete z černé nebo bílé varianty. Pro větší ochranu telefonu můžete doplnit o průhledné pouzdro zadního krytu. Nebo zvolit luxusní flipové pouzdro s chytrým okénkem, které usnadní práci. V průhledném okénku vidíte všechny události a potřebné údaje - nepřijaté hovory, nepřečtené zprávy, hodiny, datum a umožní také přijmout hovor bez otevření pouzdra.

Technické parametry:
Procesor: MTK 6582 - Quad core, Cortex A7 - 4 x 1,3 GHz + 3D akcelerátor
Displej: 5,5" HD (1280x720) IPS, plná laminace
Paměť RAM: 1 GB
Interní paměť: 8 GB
Paměťová karta: MicroSD, max. 64 GB
Konektory: Micro USB, sluchátkový stereo jack 3,5 mm
Data: 3G/HSDPA/HSDPA+/EGPRS/EDGE/WCDMA/UMTS
WiFi: b,g,n
Přední fotoaparát: 5,0 MPix (s interpolací)
Zadní fotoaparát: 13,0 MPix (s interpolací), autofokus, LED světlo/blesk
GPS: GPS přijímač s AGPS
Senzor náklonu/otočení: ano
LED světlo/blesk: ano
Světelný senzor: ano
FM rádio
OS: Android 4.4 multijazyčná verze včetně češtiny a slovenštiny
Aplikace: Podpora Google Play, internetový prohlížeč, přehrávač médií, souborový manažer, kalendář a další + tisíce aplikací zdarma ke stažení
Video: WMV, MKV, MOV, AVI, RM/RMVB, MPEG-2/4 a další podle použitého softwaru
Audio: MP3, WMA, 3GP, AAC, FLAC, WAV, OGG a další podle použitého softwaru
Ebook: PDF, TXT a další podle použitého softwaru
Baterie: 2000 mAh
Možnosti nabíjení: MicroUSB konektor
Výška: 156,0 mm
Šířka: 76,8 mm
Hloubka: 6,9 mm
Hmotnost: 145 g

Obsah balení:
Aligator S5500 Duo, nabíječka, USB kabel, sluchátka, dokumentace..
Záruka: 24 měsíců.
Kod zboží: AG-AS5500B